Dansac COVID-19 opdatering

  • 05-11-2021
  • Corporate

 

Kære kunder og partnere.

Hos Dansac sætter vi en ære i at yde den bedste service og levere og de bedste produkter til vores kunder. Vi ved, at mange mennesker verden over er afhængige af vores produkter og services, og det afspejles i vores medarbejdernes motivation til at yde en ekstra indsats i dagligdagen.

Udfordringerne relateret til COVID-19 fortsætter mange steder i verden. Vi er meget fokuseret på vores medarbejderes sundhed, sikkerhed og velvære og følger naturligvis alle relevante retningslinjer fra myndighederne. Vi har under hele pandemien været fuldt operationelle, hvilket har medført, at forsyningerne til vores kunder har været upåvirket af situationen.

Vi arbejder konstant på at optimere vores globale forsyningskæder for at minimere afbrydelser og forsinkelser. Vi har, som en konsekvens af dette, udviklet fleksible indkøbs- og forsyningskæder, så visse produkter kan fremstilles på flere af vores fabrikker. Vi har desuden øget lagerbeholdningerne og sikkerhedslagerne, så vi fortsat kan supportere vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte dit lokale kundeserviceteam på 0800 581117 eller kontakte os på dansacuk.samples@dansac.com.