Dansac About Us Hero Image Stoma Skin Soul

Om os


Vores fokus

Vi fokuserer på at skabe sikre og funktionelle stomiprodukter, der udbygger og forbedrer stomiplejen og øger livskvaliteten for mennesker med stomi. Vi udvikler ikke kun stomiprodukter - vi udvikler også autentiske uddannelsesmaterialer, værktøjer og oplysninger om stomipleje og livet med stomi.

En af vores grundpiller har altid været at lytte til de behov, som vores brugere og de, der arbejder indenfor stomipleje, har. Det vi hører, oversætter vi ti produkter og ydelser, som kan gøre hverdagen med stomi mere sikker, mere komfortabel og mere diskret.

Vores historie

Gennem mere end fem årtier har vi leveret innovative løsninger til mennesker med stomi og til alle, der arbejder indenfor stomipleje. Dansac blev grundlagt i 1971 i Fredensborg i Danmark, og virksomheden er en del af Hollister Incorporated-koncernen, der har hovedkvarter i Libertyville, Illinois, USA.

Vores produkter sælges i mere end 30 lande verden over.

Vores brand værdier

Engagement

Vi er engagerede i vores kunder - både de personer, der har stomi,  dem, der arbejder indenfor stomipleje.
Det er vores forpligtelse at hjælpe med at overvinde de fysiske, sociale og psykologiske udfordringer, mennesker med stomi møder og at hjælpe dem med at gøre hverdagen med stomi bedre og nemmere.

Samarbejde

Et tæt samarbejde med vores kunder betyder, at vi kan have en tæt dialog og forstå deres behov, og sammen kan vi identificere og udvikle funktionelle produkter og tilpassede uddannelsesværktøjer og tjenester, der støtter både slutbrugere og sundhedsfagligt personale bedre.

Autenticitet

I alt, hvad vi siger og gør, er det vigtigt for os at være tro mod, hvem vi er, og det, vi tror på – det er det, der gør os troværdige og pålidelige. Som en virksomhed, der håndterer meget personlige udfordringer, er det vores ansvar at være ærlige og ligefremme, både internt og eksternt. Vi har at gøre med virkelige mennesker, virkelige liv og meget virkelige stomier – vi skal være respektfulde, pålidelige og ærlige.

Dansac - dedicated to stoma care.

Job hos Dansac

Her på siden har du mulighed for at læse om os som arbejdsplads, ledige stillinger og hvordan du søger job hos os. Job hos Dansac