Dansac About Us

Kom godt igang

Kom godt igang

Livet med stomi begynder med en god dialog mellem dig og din stomisygeplejerske. Materialet herunder hjælper dig med at forholde dig til din nye situation med stomi. I materialet får du relevante oplysninger før, under og efter din operation.

Information i materialerne er ment som generel vejledning og er derfor ikke lægefaglige råd. På vores hjemmeside kan du læse mere om de nyeste vejledninger, som løbende opdateres. Følg altid vejledningen til produktet for korrekt anvendelse og spørg din stomisygeplejerske om råd.

Din personlige guidebog

I guidebogen herunder får du grundlæggende oplysninger om din stomi og livet med stomi. Det er vigtigt, at du får stillet alle de spørgsmål, som løbende opstår. Det er også vigtigt, at du tager dig tid til at håndtere dine følelser og får talt med din familie, venner og stomisygeplejerske. Et godt råd er at lade din familie og nære venner læse denne guidebog, for at give dem en større indsigt i din nye situation.

Brochurer

En serie af brochurer, som dækker specifikke emner som ernæring, seksualitet, fysiske aktiviteter og rejseaktivitet.

Instruktionsfilm

Videoer med instruktion i skift af stomibandage 1-dels eller 2-dels.

Skal du ud og rejse?

Når du rejser med stomi, kan det være en god ide at medbringe et rejsecertifikat. Det kan hjælpe med at forklare, hvad dine poser, plader og medicin skal bruges til, hvis du stoppes i sikkerhedskontrollen. Certifikatet findes på forskellige sprog. Det kan også være nyttigt, hvis du på rejsedestinationen skal bruge flere bandager eller lægehjælp.

Rejsecertifikat