{ "modal": { "title": "Hospitalsindlæggelse og restitution", "headline": "Håndtering af fødevarer", "content": "

Husk, at det skal være en nydelse af spise! Vores kroppe har brug for en lang række af forskellige fødevarer for at kunne restituere og være sunde – hemmeligheden er at vide, hvad man spiser og finde den rette balance. Hvis du lider af andre sygdomme, f.eks. nyre- eller hjertesygdomme eller diabetes, eller afhængigt af din medicin, skal du kontakte din læge med henblik på yderligere rådgivning om diæt. Baseret på den type operation, du har fået, kan visse fødevarer give problemer, f.eks. tarmluft eller forstoppelse. Tal med din stomisygeplejerske om dette.

", "additional_content": "

Normal regulering af fødevarer efter operation:

\r\n

\r\n

\r\n\r\n


\r\n

\r\n

Efter de første par uger skal du normalt:

\r\n

\r\n

\r\n\r\n


\r\n

Du finder flere oplysninger og råd om mad og en stomi i Dansac-pjecen:

\r\n

Hints og tips: Kolostomi

\r\n

Hints og tips: Ileostomi

\r\n

Hints og tips: Urostomi

", "image_url": "/-/media/images/dansac/learning-center-landing-images/foodmanagement.ashx", "video_url": "" } }