Dansac, seneste erklæring vedrørende COVID-19 pandemien

  • 09-04-2020
  • Corporate

 

Kære kunder og partnere, vi er her for jer.

Den daglige situation og behovet i forbindelse med spredningen af COVID-19 fortsætter med at udvikle sig. Det medfører unikke og individuelle udfordringer for os alle. Vi deler dine bekymringer, og er fast besluttet på at være her for dig, så vi kan hjælpe med dine produktspørgsmål og behov.

Vi har her listet nogle fakta, som vi ved er relevante for dig:

  •  Vi er i øjeblikket fuldt operationelle, og vi forventer ikke, at pandemien vil have nogen indflydelse på vores evne til at levere stomi til vores nuværende kunder eller andre som har et behov.
  •  Vores kundeservice har mulighed for at arbejde hjemmefra under sikre og gode forhold og er derfor fortsat tilgængelig og kan besvare dine produktspørgsmål og imødekomme dine behov.
  •  Vores produktionsfaciliteter i Danmark, Irland, Litauen, USA og Indien arbejder hårdt for at imødekomme de løbende leveringsbehov. Vi overholder de europæiske og amerikanske henstillinger samt de lokale regeringers retningslinjer for sygdomsbekæmpelse og –forebyggelse. Dette hjælper til at minimere risici, så vi kan fortsætte arbejdet på vores produktionsfaciliteter.


“Vores mission som fokuserer på at tjene andre, er endnu mere kritisk i krisetider,” udtaler V. George Maliekel, CEO for Hollister Incorporated, som er moderselskab for Dansac. ”Vores prioriteringer under denne globale pandemi er todelt. For det første skal vi passe på os selv, vores kære og hinanden, så vi dernæst kan vi fortsætte med at tage os af vores kunder, der sætter deres tillid til os hver dag. ”

Vi fortsætter med at overvåge udviklingen af COVID-19 situationen, og vi vil løbende dele ny relevant viden efter behov.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores kundeservice på telefon 4846 5100 eller e-mail dk.salg@dansac.com.