Dansac - Vi er her for dig under COVID-19-pandemien

  • 20-03-2020
  • Corporate

 

Vi ved, at alle står over for en vanskelig tid med spredningen af COVID-19, og vi deler dine bekymringer omkring situationen. Vi vil forsikre dig om, at vi fortsat vil være her for dig, og herunder følger nogle fakta, som vi mener er vigtige for dig:

Produktforsyning: På nuværende tidspunkt forventer vi ikke, at vores evne til at levere stomiprodukter til vores kunder vil blive påvirket.

Kundesupport: Vores kundeservice er åben og kan hjælpe dig med dine produktspørgsmål.

Mennesker har altid været i centrum, for alt hvad vi foretager os. Vores mission har altid været at gøre livet mere givende og værdigt for de mennesker, der benytter vores produkter og services. Denne mission har aldrig været mere vigtig end i disse tider.

”Vi træffer løbende vigtige beslutninger for at sikre, at vi hurtigt kan reagerer under denne globale pandemi,” sagde V. George Maliekel, CEO for Hollister Incorporated. "Vores fokus er at betjene vores kunder, beskytte vores medarbejders sundhed og sikkerhed samt hjælpe med at beskytte de samfund, hvor vi bor og arbejder i. "

Vi fortsætter med at overvåge udviklingen af COVID-19 situationen, og vi vil løbende dele ny relevant viden efter behov.

Hvis du har spørgsmål, kan vores kundeservice kontaktes på telefon 4846 5100 eller e-mail dk.salg@dansac.com