{ "modal": { "title": "Kliniske ressourcer", "headline": "Abdominal Stomas and Their Skin Disorders", "content": "

Bogen Abdominal Stomas and Their Skin Disorders er resultatet af arbejde udført af Dr. Calum Lyon og Ms. Amanda Smith. Deres forskning resulterede i så fremragende materiale – herunder detaljerede og dramatiske billeder – at det blev besluttet, at deres arbejde skulle deles med andet sundhedsfagligt personale i bogform.

\r\n

Forskningen blev igangsat og udført i tæt samarbejde mellem Hope Hospital, Salford Royal Hospitals NHS Trust og the University of Manchester.

\r\n

", "additional_content": "

Projektet var muligt med aktiv støtte og finansiering fra Dansac A/S, British Ileostomy and Urostomy Association og British Association of Dermatologists (BAD).

\r\n

Bogen Abdominal Stomas and Their Skin Disorders vandt en BMA-pris Business Marketing Association.

\r\n

BMA-juryen skrev:

\r\n

'Denne bog har til formål at danne bro mellem colonkirurgen, stomisygeplejersken og dermatologen. Den tager fat i spørgsmålene om, hvilken patologi der er involveret, hvad sygeplejersken kan gøre, hvornår der skal henvises til en dermatolog, og hvad dermatologen kan gøre. Bogen udfylder et tomrum i litteraturen, og den gør det godt. Det er en virkelig god bog.'

\r\n

Forfatterne/redaktørerne Amanda Smith og Calum Lyon er højt respekterede inden for deres felter, og Dansac A/S er stolte af at have været en del af dette vigtige initiativ, som vi håber udmønter sig i forbedret patientpleje. Vi mener, at vores deltagelse i projekter som dette styrker Dansacs forpligtelse over for de personer, der bruger vores produkter, både plejepersonale og stomibrugere. Vi bestræber os på, og det gælder for alt, hvad vi foretager os, at være dedikerede på en uformel, pålidelig, innovativ, moderne og – i vores øjne den vigtigste – etisk korrekt måde.

\r\n

ISBN 1-85317-896-9

\r\n

", "image_url": "/-/media/images/dansac/modal-images/abdominalstomas.ashx", "video_url": "" } }