TRE Seal


TRE Seal


TRE Seal


Dansac TRE™ Seal og klæbeplader indeholder en innovativ teknologi. 

Besøg produktsiderne og få mere information:

   Poser med Dansac TRE™ klæberen
   Dansac TRE™ Seal


Med tre niveauer af beskyttelse er Dansac TRE™ produkterne designet til at hjælpe med at beskytte huden og holde den naturligt sund.

pH-niveauet for hudens syrekappe er svagt syrlig. Det er vigtigt at beskytte dette miljø, da det hjælper med at opretholde hudens styrke og evne til at modstå bakterielle angreb. Mavesaften er rig på fordøjelsesenzymer. Når disse kommer i kontakt med den peristomale hud, begynder de at fordøje det yderste lag af epidermis, hvilket kan føre til peristomale hudproblemer.

Peristomale hudproblemer ses tit omkring stomien og har en stor indflydelse på patientens livskvalitet. Ofte behandles problemet først, efter at skaden på huden er sket. Hvad hvis der var et stomiprodukt som proaktivt kunne beskytte den peristomale hud, og holde den naturlig sund?

TRE™ pH bufferteknologi

Den patenterede klæberformulering er designet til at opretholde en svag syrlig pH-værdi, som understøtter naturligt sund hud. Det resulterer samtidigt i et ugunstigt miljø for fordøjelsesenzymerne, hvilket medfører at deres aktivitet reduceres.

  • En bufferopløsning vil opretholde en given pH-værdi, selv om omgivelserne ændres.
  • Ændringer i pH-værdien forårsaget af faktorer som stomioutput eller sved kan svække en sund syrekappe.
  • Hvis syrekappen er svækket, bliver huden lettere modtagelig for skader og infektioner.
  • TRE™ teknologien er designet til effektivt at opretholde hudens naturlige pH-værdi og beskytte den mod ydre påvirkninger.

Mere information om hud og pH buffer

FORDØJELSESENZYMER + HUD - EN KOORODERENDE KOMBINATION

TRE NIVEAUER AF HUDBESKYTTELSE

TRE™ teknologien løfter begrebet "hudbeskyttelse" til et nyt niveau, eller tre for at være nøjagtig. Når det kommer til den peristomale hud, kan den ikke beskyttes for meget.